Dorin Chirtoacă, despre prăbuşirea elicopterului SMURD: O tragedie care m-a lăsat fără cuvinte.Uneori, zici că-i blestem

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a anunţat că drapelul Primăriei va fi coborât vineri, în bernă, afirmând că este o tragedie care îl face să se gândească dacă nu cumva este un blestem ca lucrurile să nu meargă bine lucrurile între cele două maluri ale Prutului.

1118 afișări
Imaginea articolului Dorin Chirtoacă, despre prăbuşirea elicopterului SMURD: O tragedie care m-a lăsat fără cuvinte.Uneori, zici că-i blestem

Dorin Chirtoacă, despre accident: O tragedie care m-a lăsat fără cuvinte.Uneori, zici că-i blestem (Imagine: Bogdan Stamatin/ Arhiva Mediafax Foto)

"Ploaia a <<înecat>> un echipaj SMURD, cel mai probabil aceasta a fost cauza. Este oribil ceea ce s-a întâmplat. O tragedie care m-a lăsat fără cuvinte. Uneori zici că e blestem să nu meargă bine lucrurile între cele două maluri ale Prutului. Cei care au dorit să facă bine, să salveze încă o viaţă de om, după ani la rând şi-au riscat viaţa salvând vieţi omeneşti, nu au avut cum să se salveze pe ei înşişi", a scris pe Facebook Dorin Chirtoacă.

El a transmis condoleanţe familiilor, rudelor şi apropiaţilor, tuturor ieşenilor şi tuturor românilor.

"Vom coborî drapelul în bernă la Primăria Chişinău, mâine, vineri, 3 iunie. Dumnezeu să-i odihnească! (...)La fel ca jertfa celor împuscaţi în '40 la ocupaţie, a celor deportaţi în '41 şi '49, a celor închişi în GULAG-ul sovietic, la fel ca jertfa Doinei şi a lui Ion, a celor de la 7 aprilie 2009, a lui Victor Nour, tânărul omorat la Iaşi ş.a. Astăzi ploaia a "înecat" un echipaj SMURD, cel mai probabil aceasta a fost cauza. Fără supărare, de multe ori am impresia că răutatea care a început să prevaleze în ultima vreme, nu ne permite să deosebim adevăratele tragedii şi probleme grave cu care ne confruntăm, de problemele de zi cu zi şi alte lucruri care ne mai complică viaţa", a mai scris Chirtoacă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici