Simona Halep susţine dezvoltarea tenisului din România. Ce sumă a donat sportiva

Simona Halep (28 de ani) se implică în dezvoltarea tenisului românesc.

664 afișări
Imaginea articolului Simona Halep susţine dezvoltarea tenisului din România. Ce sumă a donat sportiva

Simona Halep susţine dezvoltarea tenisului din România. Ce sumă a donat sportiva

Sportiva de pe locul 4 al clasamentului WTA a donat o sumă consistentă de bani, 20.000 de euro, pentru un proiect dedicat în exclusivitate copiilor, ”Tenis în şcoala ta”, anunţă ziare.com. Planul de dezvoltare aparţine Federaţiei Române de Tenis şi Ministerului Educaţiei Naţionale, şi are, în primul rând, rolul de a atrage copiii către sport. În al doilea rând, proiectul poate identifica tinerii cu potenţial în vederea valorificării capacităţilor lor.

Concret, ”Tenis în şcoala ta” se va desfăşura după următoarea idee. Antrenorii de la cluburile colaboratoare ale Federaţiei Române de Tenis vor lua parte, săptămânal, la antrenamente cu copiii, pentru o oră. Aceştia primesc rachete de tenis şi mingi gratuite.

Simona Halep a câştigat un singur turneu în acest an, pe cel de la Wimbledon, şi a pierdut finalele de la Doha şi Madrid. În 2019, românca a adunat, din premiile turneelor la care a participat, aproape 7 milioane de dolari. În total, de-a lungul carierei, a adunat peste 35 de milioane de dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici