Simţi că în România nu se mai poate? Ce zici de un job în Anglia?

"Caut urgent loc de muncă în menaj şi îngrijire copii" sau "Caut de muncă în domeniul construcţiilor". Aşa sună mesajele românilor care îşi caută un loc de muncă în Marea Britanie. Şi cum această ţară se află în topul ţărilor care fac angajări imediat, după cum arată un studiu realizat de Tjobs, nu este de mirare că Anglia a devenit una dintre cele mai râvnite destinaţii de către românii în cautarea unui loc de muncă.

67 afișări
Imaginea articolului Simţi că în România nu se mai poate? Ce zici de un job în Anglia?

Simţi că în România nu se mai poate? Ce zici de un job în Anglia? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi în ultimii ani ne-am obişnuit ca românii care pleacă la muncă în străinătate să aleagă ţări ca Spania sau Italia, criza i-a făcut pe ai noştri să-şi întoarcă privirea şi către economii mai puternice, cum ar fi cea britanică.

Astfel, deşi Anglia se confruntă cu cel mai ridicat nivel al şomajului din ultimii 16 ani, de 8%, asta nu înseamnăa că piaţa britanică a muncii este un fruct interzis pentru români.

Citeşte mai multe despre ofertele de joburi în Anglia pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici