Simulări pentru admiterea la UMF "Carol Davila" Bucureşti

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB), împreună cu Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti (LSMDB), organizează în 25 mai simulări pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicină Generală şi la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF "Carol Davila".

2472 afișări
Imaginea articolului Simulări pentru admiterea la UMF "Carol Davila" Bucureşti

Simulări pentru admiterea la UMF "Carol Davila" Bucureşti

Iniţiativa doreşte să vină în ajutorul candidaţilor, prin crearea unui cadru în care viitorii studenţi să îşi poată da seama cât de pregătiţi sunt, dacă se încadrează în timp sau dacă pot face faţă cu succes emoţiilor examenului, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti.

Înscrierile pentru simularea examenului la Medicină Generală au loc în intervalul 1 aprilie - 9 mai. Taxa de participare este de 60 de lei, sumă ce trebuie achitată prin virament bancar în contul SSMB.

Simularea va fi completată de un târg de proiecte al SSMB, în cadrul căruia participanţii vor avea ocazia să cunoască activităţile organizaţiei, să schimbe păreri cu studenţii la medicină şi să simtă o parte din atmosfera UMF "Carol Davila" şi a Societăţii Studenţilor în Medicină din Bucureşti.

Înscrierile pentru susţinerea examenului de simulare la Medicină Dentară încep tot la 1 aprilie, iar taxa de participare este de 50 de lei, achitată prin virament bancar în contul LSMDB, se mai precizează în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici