Sinaia: Restricţii de trafic în weekend din cauza desfăşurării Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

Circulaţia rutieră se va desfăşura cu restricţii, în acest weekend, în staţiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, mai multe străzi din staţiune fiind închise întrucât în oraş se desfăşoară două etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, la care s-au înscris peste 70 de piloţi.

155 afișări
Imaginea articolului Sinaia: Restricţii de trafic în weekend din cauza desfăşurării Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

Sinaia: Restricţii de trafic în weekend din cauza desfăşurării Campionatului Naţional de Viteză în Coastă (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Prahova, etapele a şaptea şi a opta ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, care au loc în acest weekend la Sinaia, se vor desfăşura pe traseul cuprins între străzile: Eroilor, Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului, Drum Nou Cota 1400, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, pentru organizarea parcului de service circulaţia este blocată pe bulevardul Carol I, pe sectorul dintre străzile Aosta, O. Goga şi benzinăria Petrom, până pe data de 28 octombrie la ora 20:00.

Traficul rutier este blocat, de asemenea, pe străzile incluse în traseul de competiţie, respectiv străzile Eroilor, Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului, Drum Nou Cota 1400. Aceste străzi sunt blocate vineri, până la ora 19:00, şi vor fi blocate şi duminică, între orele 6:00 şi 19:00.

La Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de anul acesta s-au înscris 70 de piloţi, între care şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, care au participat şi la ediţiile anterioare ale acestui concurs.

Printre invitaţii organizatorilor se numără şi premierul Victor Ponta, care anul trecut a concurat la acest campionat.

Conform listei cu piloţii înscrişi, publicată pe site-ul oficial al competiţiei, până acum la cele două etape de campionat câteva zeci de piloţi, unii dintre ei concurând la mai multe categorii.

Traseul pe care se desfăşoară concursul are o lungime de 3.015,2 metri, diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri.

Anul trecut, Victor Ponta a terminat al treilea, la categoria "H", la care a concurat, etapa a X-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, care s-a desfăşurat la Sinaia, el pilotând un automobil Mitsubishi Lancer Evo X.

Tot atunci, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care a participat şi el la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia, s-a clasat pe locul al treilea la categoria "I"- Automobile Istorice, după runda de duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici