Sindicat: Şefii bufoni ai Poliţiei Române au decis să ia la mişto subiectul drogurilor pe Facebook

„În timp ce copiii sunt ucişi de drogaţi sau mor din cauza drogurilor, şefii Poliţiei Române se ţin de glume pe tema stupefiantelor. Şefii bufoni ai Poliţiei Române au decis, pe bani publici, să ia la mişto subiectul drogurilor pe Facebook”, transmite FSANP, care cere destituirea şefilor IGPR.

1741 afișări
Imaginea articolului Sindicat: Şefii bufoni ai Poliţiei Române au decis să ia la mişto subiectul drogurilor pe Facebook

„Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) acuză conducerea Poliţiei Române de incompetenţă şi noncombat în lupta pentru eradicarea fenomenului drogurilor din România şi cere ministrului de interne, Cătălin Predoiu să demită şefii Poliţiei Române, întrucât, prin comunicatul de presă postat pe Facebook, aceştia au întinat memoria victimelor tragediei de la 2 Mai, când un şofer drogat a omorât doi tineri nevinovaţi”, potrivit unui comunicat de presă.

Liderii FSANP amintesc că, în urmă cu câteva zile, Sindicatul EUROPOL a tras un semnal de alarmă cu privire la posibilitatea introducerii drogurilor prin portul Constanţa.

„În loc să trateze cu determinare şi seriozitate această vulnerabilitate, şefii Poliţiei Române au decis să răspundă instituţional, intr-o manieră ieftină, grosolană şi care pune la îndoială capacitatea conducerii Poliţiei Române de a acţiona ferm şi eficient în combaterea acestui fenomen extrem de periculos al drogurilor. În timp ce copiii sunt ucişi de drogaţi sau mor din cauza drogurilor, conducerea Poliţiei Române alege să facă, pe bani publici, glume pe acest subiect care ar trebui să fie prioritate zero pentru siguranţa românilor. Reacţia infantilă de pe Facebook a şefilor Poliţiei Române îl determină pe cetăţeanul român să se întrebe dacă Ministerul Afacerilor Interne (MAI) şi Poliţia Română se mai pot bucura de prestanţă şi încredere, în condiţiile în care şefii acestor instituţii de forţă se pretează la caterincă bulevardieră pe un subiect atât de important: eradicarea fenomenului drogurilor”, a declarat Cosmin Dorobanţu, preşedintele FSANP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici