Sindicatul Liber Loto şi Sindicatul Hermes au fuzionat devenind majoritari la Loteria Română

Sindicatul Liber Loto (SLL) şi Sindicatul Naţional Hermes (SNH), care împreună reprezintă aproximativ 1.400 de salariaţi din cadrul Companiei Naţionale "Loteria Română", s-au unit, obiectivul comun fiind păstrarea locurilor de muncă.

307 afișări
Imaginea articolului Sindicatul Liber Loto şi Sindicatul Hermes au fuzionat devenind majoritari la Loteria Română

Sindicatul Liber Loto şi Sindicatul Hermes au fuzionat devenind majoritari la Loteria Română

Promovarea intereselor şi apărarea drepturilor membrilor de sindicat pe care îi reprezintă va fi una reală şi eficientă în urma acestei fuziuni, susţin cele două organizaţii într-un comunicat de presă remis joi MEDIAFAX.

"Prin acest concept de unitate am devenit singura organizaţie sindicală (majoritară la nivel de companie), care poate reprezenta interesele angajaţilor Companiei Naţionale Loteria Română în noile condiţii stipulate de Codul Muncii", potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici