Slujbă de Sfânta Parascheva, mâine, la biserica de la Palatul Cotroceni

Preşedinţia anunţă că miercuri, de Sfânta Parascheva, la biserica de la Palatul Cotroceni va avea loc o slujbă religioasă.

171 afișări
Imaginea articolului Slujbă de Sfânta Parascheva, mâine, la biserica de la Palatul Cotroceni

Slujbă de Sfânta Parascheva, mâine, la biserica de la Palatul Cotroceni

"Miercuri, 14 octombrie, între orele 09.00 şi 12.00, va avea loc în biserica-paraclis de la Palatul Cotroceni slujba religioasă cu prilejul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva", se arată într-un comunicat de marţi după-amiază al preşedinţiei.

Administraţia Prezidenţială adaugă că accesul celor care doresc să participe la slujbă este liber şi se va face pe la intrarea Muzeului Naţional Cotroceni, începând cu ora 08.30.

"După încheierea slujbei, biserica va reintra în circuitul de vizitare prevăzut de programul Muzeului Naţional Cotroceni", mai scriu reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale în comunicatul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici