SMURD a fost pus la treabă în prima zi a festivalului Massif

Şapte persoane au primit asistenţă medicală, iar una dintre ele a fost transportată la spital, din partea SMURD pe parcursul primei zile a festivalului Massif.

429 afișări
Imaginea articolului SMURD a fost pus la treabă în prima zi a festivalului Massif

SMURD a fost pus la treabă în prima zi a festivalului Massif

Potrivit IPJ Braşov, poliţiştii au aplicat vineri 87 de sancţiuni pentru abateri săvârşite de şoferi la regimul rutier, unde au constatat şi 7 infracţiuni, 2 dintre acestea pentru conducerea autovehiculelor sub influenţa alcoolului, iar alte 5 infracţiuni pentru conducerea autovehiculelor sub influenţa substanţelor psihoactive. De asemenea, au fost reţinute 14 permise de conducere, precum şi 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, jandarmii braşoveni au depistat o persoană care a încălcat legea privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi au întocmit actele premergătoare pentru o infracţiune de lovire sau alte violenţe.

Tot vineri, două persoane au fost sancţionate pentru încălcarea legislaţiei privind sistemele de aeronave fără pilot la bord, iar alte trei persoane au fost sancţionate contravenţional pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

În punctele şi posturile medicale avansate şapte persoane au primit asistenţă medicală din partea personalului SMURD Braşov şi a paramedicilor pompieri. Majoritatea afecţiunilor medicale au fost soluţionate pe loc, doar pentru un singur caz a fost necesar transportul la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. Este vorba de un bărbat care a suferit un traumatism o mână.

„Prima zi a festivalului Massif a fost una fără evenimente negative majore”, susţin reprezentanţii IPJ Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici