SNPPC dă startul protestelor poliţiştilor, personalului contractual şi pensionarilor poliţişti

Un protest este anunţat pentru luni, ora 13.00, la Ministerul de Finanţe

276 afișări
Imaginea articolului SNPPC dă startul protestelor poliţiştilor, personalului contractual şi pensionarilor poliţişti

SNPPC dă startul protestelor poliţiştilor, personalului contractual şi pensionarilor poliţişti.

„Unitatea şi solidaritatea trebuie să invingă! Guvernul a aruncat "pe piaţă" proiectul de OUG pe masuri fiscal-bugetare, care prevede doar 5% pentru bugetari, implicit pentru MAI. O bătaie de joc de genul " Nicule, mai dă-le mă 100 de lei!"

Poliţişti debutanţi vor fi umiliţi fiind plasati 30-40 lei peste viitorul salariu minim. Pentru poliţiştii aflaţi in prag de pensie, încă o abureală de doi bani. Nu mai spunem de umilirea continuă a personalului contractual.

Luni, marti, miercuri, joi, vom ieşi in stradă. Am notificat deja pentru MAI, Finante, Muncă şi Guvern. MOBILIZAŢI-VĂ!

Luati legătura cu liderii teritoriali şi veniti la protest”, se scrie în anunţul de mobilizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici