Şofer băut la volanul unei ambulanţe a lovit o maşină condusă de o femeie gravidă

Poliţiştii din Galaţi au deschis un dosar penal pe numele şoferului unei ambulanţe din Tecuci, care a condus băut şi a provocat un accident rutier, în care o femeie în vârstă de 23 de ani, însărcinată, a fost rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1295 afișări
Imaginea articolului Şofer băut la volanul unei ambulanţe a lovit o maşină condusă de o femeie gravidă

Şofer băut la volanul unei ambulanţe a lovit o maşină condusă de o femeie gravidă

Şoferul autospecialei se afla în Galaţi atunci când nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie gravidă, ambulanţa şi maşina ciocnindu-se. Poliţiştii care au sosit la faţa locului au stabilit că şoferul Ambulanţei consumase alcool.

„O ambulanţă din municipiul Tecuci a fost implicată într-un eveniment rutier, care a avut loc la intersecţia străzii Traian cu strada Radu Negru, din Galaţi. Conducătorul autospecialei, un bărbat de 55 ani, nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 23 ani, din localitatea Chiraftei. În urma impactului, femeia însărcinată a fost rănită, fiind transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale”, spun reprezentanţii IPJ Galaţi.

Potrivit acestora, la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv la ambulanţier, alcoolemia fiind de 0.22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul Ambulanţei este anchetat de Poliţie dar şi de superiorii săi. Aceştia au demarat o anchetă internă şi au anunţat că şoferul ar putea să rămână fără loc de muncă.

„Este şofer la Ambulanţa la Tecuci, am început o anchetă internă, aşteptăm rezultatul oficial de la alcoolemie. El are două probleme: nu s-a asigurat când a plecat de pe loc cu autospeciala şi a produs accidentul şi a consumat alcool. Dacă se confirmă că a consumat alcool, noi l-am informat că riscă desfacerea contractului de muncă dacă va fi găsit vinovat”, a declarat pentru MEDIAFAX directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Mihai Polinschi.

Potrivit acestuia, şoferul este angajat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din anul 2004 şi nu a mai avut probleme disciplinare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici