Şofer care circula cu 214 kilometri pe oră, surprins de radar pe DN 2, în Buzău

Un şofer de 22 de ani din Bacău a fost surprins de radar când circula cu 214 kilometri pe oră, pe DN 2 (E 85), în afara localităţii buzoiene Racoviţeni, în acelaşi loc fiind prinse, în minivacanţa de 1 Mai, alte şase persoane care conduceau cu viteză mare.

160 afișări
Imaginea articolului Şofer care circula cu 214 kilometri pe oră, surprins de radar pe DN 2, în Buzău

Şofer care circula cu 214 kilometri pe oră, surprins de radar pe DN 2, în Buzău (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, un tânăr de 22 de ani se îndrepta dinspre Bucureşti spre Bacău, la volanul unui autoturism BMW de ultimă generaţie, iar în afara localităţii Racoviţeni din judeţul Buzău a fost surprins de radar circulând cu 214 kilometri pe oră.

Ulterior, el a fost oprit de un echipaj de poliţişti la intrarea în municipiul Râmnicu Sărat. Tânărul, care era singur în maşină, le-a spus poliţiştilor că se grăbea să ajungă acasă întrucât avea numere de înmatriculare provizorii, care urmau să expire.

El a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

În aceeaşi zonă, pe DN 2 (E 85), în afara localităţii Racoviţeni, în timpul minivacanţei de 1 Mai au mai fost surprinşi de radar alţi şase şoferi care circulau cu viteză mare, îndreptându-se spre zona Moldovei.

Astfel, un bărbat de 56 de ani a fost prins conducând cu o viteză de 189 de kilometri pe oră, un bucureştean de 21 de ani circula cu 173 de kilometri pe oră, în timp ce o femeie de 31 de ani din Bucureşti a fost prinsă rulând cu 151 de kilometri pe oră.

Toţi aceşti şoferi au fost amendaţi şi le-au fost suspendate permisele de conducere pentru 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici