Şofer cu alcoolemie record, în Maramureş. Ce au mai descoperit poliţiştii

Un şofer din Satu Mare s-a urcat băut la volan, dar a fost prins de poliţiştii din Baia Mare având 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, bărbatul nu avea nici permis de conducere.

1872 afișări
Imaginea articolului Şofer cu alcoolemie record, în Maramureş. Ce au mai descoperit poliţiştii

Record de alcoolemie la volan, în Maramureş

Potrivit Poliţiei Maramureş, un bărbat de 43 de ani din Satu Mare a fost oprit pentru verificări în timp ce conducea pe o stradă din Baia Mare.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere pentru că nu îl are, spun poliţiştii.

Sătmăreanul este acum cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice unui vehicul cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

 

 

Taguri:
alcoolemie,
volan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici