Şofer prins la Buzău conducând cu 230 de kilometri la oră

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Bucureşti, a fost prins, duminică seară, conducând pe un drum din judeţul Buzău cu viteza de 230 de kilometri la oră.

29 afișări
Imaginea articolului Şofer prins la Buzău conducând cu 230 de kilometri la oră

Şofer prins la Buzău conducând cu 230 de kilometri la oră (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit agentului principal Valerica Negosescu de la Poliţia Rutieră Buzău, bucureşteanul a fost suprins de un radar amplasat pe DN 2 E 85, în apropierea localităţii Poşta Câlnău, în timp ce conducea cu 230 de kilometri la oră. Bărbatul nu a mai avut timp să oprească la semnalele poliţiştilor, fiind blocat abia la următorul filtru, la zece kilometri distanţă, la intrarea în localitatea Mărăcineni.

Conform sursei citate, şoferul se afla la volanul unui autoturism VW GTI, înmatriculat în Bucureşti, iar în momentul în care a fost luat la întrebări cu privire la motivul pentru care circula cu 230 de kilometri la oră tânărul a spus că se grăbea şi că, în plus, de aceea şi-a luat o astfel de maşină, pentru a conduce cu viteză.

Tânărul a fost amendat şi i-a fost reţinut permisul auto pentru o perioadă de 120 de zile. În urmă cu doi ani, tot la Buzău, aceluiaşi şofer i-a fost suspendat permisul după ce a fost surprins de radar în timp ce rula cu 160 de kilometri la oră. În plus, tânărul a acumulat din momentul în care a obţinut permisul de conducere nu mai puţin de nouă sancţiuni pentru depăşirea vitezei regulamentare.

Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, tot duminică, în cadrul unei acţiuni cu radare pe şoselele judeţului, a mai fost prins, în acelaşi punct de pe DN 2 E 85, la Poşta Câlnău, un şofer de 35 de ani, din Ilfov, care conducea cu 152 de kilometri la oră. La fel ca în cazul primului şofer, bărbatul nu a putut opri la semnalul poliţiştilor, fiind oprit ulterior de un echipaj, la câţiva kilometri distanţă. Ilfoveanul a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru 120 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici