Şofer surprins de radar conducând cu 194 de kilometri la oră

Un şofer a fost surprins, miercuri, de poliţişti conducând cu 194 de kilometri la oră pe DN 59A, între localităţile Jimbolia şi Cărpiniş, judeţul Timiş, el primind o amendă în valoare de 540 de lei, iar permisul de conducere fiindu-i suspendat.

23 afișări
Imaginea articolului Şofer surprins de radar conducând cu 194 de kilometri la oră

Şofer surprins de radar conducând cu 194 de kilometri la oră (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş, G. Emanoil Claudiu, de 27 de ani, din Timişoara, a fost suprins de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe DN 59A, între localităţile Jimbolia şi Cărpiniş, cu viteza de 194 de kilometri la oră, cu 104 kilometri la oră peste limita legală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, Emil Andrei, tânărul a fost sancţionat de poliţişti cu amendă în valoare de 540 de lei.

Totodată, tânărului i-a fost suspendat permisul de conducere pe trei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici