Şoferi cu lefuri mai mari decât medicii. Ce salarii se oferă în Capitală

Românii cu studii superioare sau diverse specializări pot obţine salarii mai mici atunci când caută un loc de muncă, comparativ cu cei care nu au o pregătire înaltă, potrivit unui portal de recrutare.

13 afișări
Imaginea articolului Şoferi cu lefuri mai mari decât medicii. Ce salarii se oferă în Capitală

Şoferi cu lefuri mai mari decât medicii. Ce salarii se oferă în Capitală (Imagine: Otav Ganea/Mediafax Foto)

Astfel în prezent un electrician sau un şofer profesionist din Capitală poate câştiga mai mult decât un economist, un inginer sau un medic.

Evident acestea sunt salarii oferite de angajatorii care au postat anunţuri pe site-urile de recrutare dar lefurile pot diferi în funcţie de pregătire şi experienţă.

"Pentru departajarea numărului mare de persoane care caută un job în acest moment de criză, deseori, salariul este criteriul ultim în decizia angajatorilor.

De aceea este indicat să ştii care este nivelul salarial din piaţă pentru postul la care aplici, să poţi negocia cât mai realist la interviu ca să nu rişti să fii respins pentru pretenţii exagerate", spun specialiştii Myjob.ro.

În Capitală, un electrician cu trei până la cinci ani de experienţă poate obţine un job plătit în medie cu 646 euro iar un şofer 613 euro.

Citeşte mai multe despre salariile oferite în Capitală pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici