Şoferul camionului din care a căzut o bordură, provocând accidentul soldat cu patru morţi, găsit

Poliţiştii dâmboviţeni l-au identificat pe şoferul camionului din care a căzut o bordură pe care şoferul Daciei papuc a încercat să o evite şi a intrat pe contrasens, unde maşina acestuia s-a ciocnit cu un tir, în urma impactului patru persoane pierzându-şi viaţa.

93 afișări
Imaginea articolului Şoferul camionului din care a căzut o bordură, provocând accidentul soldat cu patru morţi, găsit

Şoferul camionului din care a căzut o bordură, provocând accidentul soldat cu patru morţi, găsit (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, în urma accidentului, care s-a petrecut pe DN 7, în localitatea Bâldana, camionul a fost dat în urmărire, fiind depistat în oraşul Chitila din judeţul Ilfov.

"Din primele cercetări rezultă că şoferul Daciei papuc a vrut să evite bordura căzută dintr-un camion, a lovit acostamentul, după care a tras brusc de volan pentru a evita ieşirea de pe carosabil, intrând pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un tir. Camionul a fost identificat în oraşul Chitila de către poliţiştii rutieri, iar la verificarea cu etilotestul s-a constatat că şoferul nu era băut. În urma cercetările urmează să se stabilească în ce împrejurări a pierdut încărcătura", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, comisar Mihaela Savu.

Şoferul camionului din care a căzut bordura a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după care urmează să fie dus la Poliţia Tărtăşeşti din judeţul Dâmboviţa, unde va fi audiat.

Potrivit sursei citate, în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să se stabilească dacă încărcătura de borduri din camion era asigurată corespunzător.

Patru persoane au murit, joi după-amiază, după ce autoturismul Dacia în care se aflau s-a ciocnit cu un tir, pe DN 7, în localitatea Bâldana, din judeţul Dâmboviţa, în urma accidentului traficul în zonă fiind blocat.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, accidentul s-a petrecut după ce şoferul autoturismului Dacia a vrut să evite o bucată de bordură căzută dintr-o maşină şi a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un tir.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul Daciei şi cei trei pasageri din maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici