Şoferul TIR-ului care transporta ţigări de contrabandă în cutii de detergent a fost reţinut

Şoferul TIR-ului care transporta ţigări de contrabandă în cutii de detergent şi s-a răsturnat pe DN65, în comuna Coloneşti, judeţul Olt, a fost reţinut, vineri seara, poliţiştii stabilind că acesta avea în remorcă peste 8,6 milioane de ţigarete.

662 afișări
Imaginea articolului Şoferul TIR-ului care transporta ţigări de contrabandă în cutii de detergent a fost reţinut

Şoferul TIR-ului care transporta ţigări de contrabandă în cutii de detergent a fost reţinut

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, Alexandra Dicu, a declarat, vineri seara, că în urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice s-a stabilit faptul că cetăţeanul sârb, de 28 de ani, transporta cantitatea de 8.600.400 de ţigarete de diferite mărci, care nu aveau aplicat timbrul fiscal.

„Împotriva bărbatului a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine (sâmbătă – n.r.) să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este cercetat penal pentru încălcarea prevederilor Legii nr.86/2006 privind Codul Vamal”, a spus Dicu.

Un TIR care venea dinspre Ucraina s-a răsturnat, vineri, pe DN 65, în comuna Coloneşti din Olt, poliţiştii găsind în TIR milioane de ţigări ascunse în cutii de detergent.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici