Sorin Roşca Stănescu: Fiul meu va fi înmormântat duminică

Mircea Stănescu - descoperit împuşcat în cap, luni seară - va fi înmormântat duminică, la ora 10.00, la cimitirul Sfânta Vineri din Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, tatăl acestuia.

339 afișări
Imaginea articolului Sorin Roşca Stănescu: Fiul meu va fi înmormântat duminică

Sorin Roşca Stănescu: Fiul meu va fi înmormântat duminică

"Le mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis condoleanţe şi îi rog pe colegii din presă să nu transforme această tragedie într-un spectacol", a spus Sorin Roşca Stănescu. "Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 10.00, la Sfânta Vineri", a adăugat el.

Sorin Roşca Stănescu a precizat că nu ştie nimic despre modul în care s-a produs accidentul în care a fost implicată maşina fiului său.

"Eu sunt în Insula Paştelui şi am vorbit foarte puţin cu el", a spus Sorin Roşca Stănescu. "A fost foarte afectat de accident şi probabil şi din cauza urmărilor acestui accident, într-un moment de slăbiciune, şi-a luat viaţa", a mai spus Sorin Roşca Stănescu.

Citeşte şi

Avocatul Cătălin Dancu: Nu sunt dubii cu privire la sinuciderea lui Mircea Stănescu

Logodnica lui Mircea Stănescu şi prieteni ai acestuia, audiaţi la Poliţia Capitalei

Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, găsit împuşcat în locuinţa sa

Fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, implicat într-un accident rutier

Fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, pus sub acuzare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici