Şoselele Mihai Bravu, Ştefan cel Mare şi Pantelimon din Capitală, curăţate după ridicarea maşinilor

Şoselele Mihai Bravu, Ştefan cel Mare şi Pantelimon, din Sectorul 2 al Capitalei, vor fi curăţate, marţi noapte, până la borduri, maşinile blocate în zăpadă urmând să fie ridicate pe platforme, apoi repuse la loc după deszăpezire.

776 afișări
Imaginea articolului Şoselele Mihai Bravu, Ştefan cel Mare şi Pantelimon din Capitală, curăţate după ridicarea maşinilor

Şoselele Mihai Bravu, Ştefan cel Mare şi Pantelimon din Capitală, curăţate după ridicarea maşinilor (Imagine: Catalin Agabiu/Mediafax Foto)

Acţiunea de ridicare a maşinilor blocate sub mormanele de zăpadă va continua şi în noaptea de marţi spre miercuri, pentru curăţarea carosabilului, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2.

Astfel, începând cu ora 23.00 vor fi ridicate gratuit autovehiculele şi va fi curăţată zăpada de pe Şoseaua Mihai Bravu, de la Piaţa Iancului până la Piaţa Obor, şi de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, de la Piaţa Obor până la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pe ambele sensuri de mers. Echipele de intervenţie, formate din 15 muncitori, vor folosi trei maşini de ridicat, patru maşini de încărcat şi colectat, precum şi şase maşini de transport.

Tot marţi noapte se va interveni şi pe Şoseaua Pantelimon, de la capătul tramvaiului 14, în zona Cora, către centrul Capitalei şi vor fi folosite trei maşini de ridicat, patru maşini de încărcat şi colectat, şase maşini de transport şi 15 muncitori.

"Autovehiculele vor fi menţinute pe platforme de ridicare până la îndepărtarea zăpezii, după care vor fi parcate exact pe aceleaşi locuri, astfel încât bucureştenii să le găsească mâine dimineaţă", a precizat Primăria Sectorului 2.

Potrivit sursei citate, în ultimele zile s-a acţionat pentru a curăţa zăpada de la rigolă pe Şoseaua Colentina, Şoseaua Mihai Bravu, de la Piaţa Hurmuzachi până la Şoseaua Iancului, în dreptul spitalelor Sfântul Pantelimon, Colentina, la Complexul Bucur Obor, Piaţa Rosetti, Calea Moşilor şi Bulevardul Carol I.

Operaţiunea va continua în perioada următoare şi pe alte artere de circulaţie, a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici