Soţia lui Gheorghe Flutur, înmormântată în cimitirul de lângă Mănăstirea Voroneţ

Elisabeta Flutur, soţia secretarului general al PDL Gheorghe Flutur, a fost înmormântată, joi, în cimitirul de lângă Mănăstirea Voroneţ, în prezenţa a aproximativ o sută de persoane.

5814 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Gheorghe Flutur, înmormântată în cimitirul de lângă Mănăstirea Voroneţ

Gheorghe Flutur (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Soţia liderului PDL a fost înmormântată în cavoul familiei, în prezenţa rudelor şi a prietenilor apropiaţi.

Înhumarea a fost precedată de o slubă de înmormântare oficiată de un sobor de preoţi, între care stareţul Mănăstirii Putna, ahimandrit Melchisedec Velnic, la Biserica "Sfinţii Mihail şi Gavril" din Gura Humorului.

La ceremonia religioasă au luat parte câteva sute de persoane, fiind prezenţi şi preşedintele Traian Băsescu şi majoritatea liderilor PDL: Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda, Emil Boc, Theodor Stolojan, Ioan Oltean, Cristian Rădulescu, Mircea Toader, Traian Radu Ungureanu.

Majoritatea acestora au ajuns la Suceava cu un avion, împreună cu şeful statului, iar de acolo au mers la Gura Humorului cu un microbuz.

Ei au stat doar la slujba de înmormântare, la final ajutând la împărţirea colacilor, printre cei care au ajutat rudele familiei Flutur fiind şi Traian Băsescu.

Preşedintele a plecat imediat după slujbă, cu microbuzul, împreună cu liderii PDL, rămânând doar Theodor Stolojan, care a mers şi la Voroneţ.

Băsescu a ajuns în jurul orei 12.00 la Biserica "Sfinţii Mihail şi Gavril" din Gura Humorului, unde fusese depus sicriul cu trupul neînsufleţit al Elisabetei Flutur. Şeful statului a venit împreună cu Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda.

Eliza Flutur, soţia secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, a murit, luni noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, în urma unei boli incurabile.

Soţia lui Gheorghe Flutur, în vârstă de 53 de ani, suferea de cancer de mai mulţi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici