Soţia şefului Poliţiei Rutiere Sălaj a murit într-un accident de circulaţie provocat de fiul său

Soţia şefului Poliţiei Rutiere Sălaj a murit în urma unui accident produs în judeţul Bihor, după ce maşina condusă de fiul său a derapat şi s-a lovit de un alt autoturism, care circula din sens opus.

1952 afișări
Imaginea articolului Soţia şefului Poliţiei Rutiere Sălaj a murit într-un accident de circulaţie provocat de fiul său

Soţia şefului Poliţiei Rutiere Sălaj a murit într-un accident de circulaţie provocat de fiul său (Montaj foto)

"Duminică după-amiază, soţia şefului Poliţiei Rutiere Sălaj a decedat într-un accident rutier petrucut în judeţul Bihor. Din datele pe care le avem până acum, ştim doar că persoana respectivă se afla în maşină cu copiii ei şi mergeau la Oradea. Cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul vor fi stabilite, însă, de IPJ Bihor, întrucât accidentul s-a petrecut în Bihor şi cazul e de competenţa lor", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sălaj, Nadia Şerban.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a afirmat că accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 19E, în dreptul localităţii Sălard.

"Şoferul, un tânăr de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcţiei, a derapat, iar maşina a intrat în coliziune cu autoturism care venea din sens opus", a declarat Alina Dinu.

În urma accidentului, mama tânărului, Maria Sabău, în vârstă de 49 de ani, a fost grav rănită, murind în drum spre spital.

"Am avut un echipaj care se afla în apropiere, venea de la Oradea spre Marghita, şi s-a intervenit chiar în primele momente după producerea accidentului. Însă femeia era politraumatizată, cu fracturi multiple şi a decedat în drum spre spital", a declarat dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Bihor.

Tânărul şofer a refuzat internarea.

"Şoferul a suferit leziuni minore şi a refuzat internarea. A rămas la locul accidentului", a completat Hadrian Borcea, şeful SMURD.

Poliţiştii bihoreni continuă cercetările în acest caz, din primele informaţii reieşind că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de carosabil acoperit cu zăpadă, a arătat Alina Dinu.

Potrivit unor surse judiciare, comisarul şef Vasile Sabău, şeful Poliţiei Rutiere Sălaj, s-a aflat, luni, la Oradea împreună cu fiul său, pentru a lămuri circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici