Soţia unuia dintre minerii care au murit la Lupeni a transmis un mesaj emoţionant

Ionela Codlean, soţia minerului Iulian Codlean, cel care a fost scos din subteran decedat, după 12 ore de căutări, a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook.

431 afișări
Imaginea articolului Soţia unuia dintre minerii care au murit la Lupeni a transmis un mesaj emoţionant

Soţia unuia dintre minerii care au murit la Lupeni a transmis un mesaj emoţionant

”8 OCTOMBRIE. O zi pe care o aşteptam cu atâta bucurie an de an. Astăzi, soţul meu şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere. Eu îl sărbătoresc oricum pentru că ştiu că e cel mai iubit soţ şi tată dintre pământeni şi acum este cel mai divinizat soţ şi tată dintre îngeri !!! Tu eşti acolo, noi aici, dar de fapt puntea gândurilor şi iubirii noastre ne apropie atât de mult !!! La mulţi ani şi să fii zâmbitor cum ai fost întotdeauna. Te iubim. Soţia cu copii Diana şi Seby”, a scris Ionela Codlean.
 
Iuliu Lucian Codlean a fost înmormântat, duminică, în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 40 de ani, în cimitirul din Lupeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici