Spania şi Italia reiau angajările după criză! Vezi ce job poţi să-ţi găseşti în 2011

Dacă începând cu anii 2000, şi mai ales după aderarea României la UE in 2007, Spania si Italia erau ţările de tradiţie, în care plecau cei mai mulţi români să se angajeze, criza economică mondială a făcut ca cele două ţări să fie printre cele mai lovite din Europa, potrivit www.incont.ro.

82 afișări
Imaginea articolului Spania şi Italia reiau angajările după criză! Vezi ce job poţi să-ţi găseşti în 2011

Spania şi Italia reiau angajările după criză! Vezi ce job poţi să-ţi găseşti în 2011 (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Iar dacă în ultimii doi ani, ţările preferate ale românilor pentru angajare au devenit Germania, Marea Britanie sau Franţa, se pare că Spania, urmată de Italia, îşi vor reveni din criză începând din acest an, urmând să creeze un număr considerabil de joburi, care vor putea fi ocupate inclusiv de români.

Potrivit ultimelor calcule ale Fondului Monetar Internaţional (FMI), deşi Spania a fost una dintre ţările cel mai greu lovite de criză, începând din acest an aceasta va cunoaşte revenirea economică.

Iar din 2013, Peninsula Iberică va înregistra o creştere economică mai accentuată decât restul zonei euro, în comparaţie cu ţări precum Germania, Franţa şi Italia.

Citeşte mai multe despre ce job poţi să-ţi găseşti în 2011 în Spania şi Italia pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici