Spărgătorii de bancomate din Galaţi, care le-au jefuit după ce le-au aruncat în aer, prinşi de poliţişti în flagrant

O acţiune de amploare a Poliţiei se desfăşoară joi în judeţele Galaţi şi Vrancea. Surse din rândul anchetatorilor susţin că vizaţi sunt spărgătorii de bancomate care în luna septembrie au aruncat în aer două aparate din Galaţi. Primele informaţii arată că hoţii au fost prinşi în flagrant în Vrancea.

3965 afișări
Imaginea articolului Spărgătorii de bancomate din Galaţi, care le-au jefuit după ce le-au aruncat în aer, prinşi de poliţişti în flagrant

Spărgătorii de bancomate din Galaţi, după ce le-au aruncat în aer, prinşi în flagrant în alt judeţ. Vizaţi ar fi spărgătorii de bancomate din judeţul Galaţi

Potrivit surselor, acţiunea Poliţiei se desfăşoară concomitent în mai multe locuri. Se pare că patru bărbaţi, bănuiţi că au aruncat în aer bancomatele din localităţile gălăţene Tuluceşti şi Lieşti, au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau un nou jaf în localitatea Vulturu din judeţul Vrancea.

Informaţiile, neconfirmate în mod oficial, arată că bărbaţii au încercat să fugă, dar au fost prinşi de procurorii DIICOT şi de poliţiştii de la Crimă Organizată. La acţiune a participat şi un elicopter al Ministerului de Interne, mai spun sursele. În continuarea operaţiunii, poliţiştii fac mai multe percheziţii în judeţul Galaţi.

Autorităţile vor prezenta detalii la finalul operaţiunii. În luna septembrie, în localităţile gălăţene Tuluceşti şi Lieşti au avut loc două incidente în urma cărora două bancomate au fost aruncate în aer. Hoţii au reuşit să fugă de fiecare dată, dar bani nu au putut să ia decât de la bancomatul din Tuluceşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici