Spargere la casieria Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

Casieria Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a fost spartă, iar hoţii au reuşit să dispară cu banii.

839 afișări
Imaginea articolului Spargere la casieria Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

Spargere la casieria Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis joi, politiştii fac cercetarea la faţa locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs furtul.

„Joi dimineaţă am fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din casieria unei universităţi de pe strada Moţilor din Cluj-Napoca. Conform primelor verificări, două persoane au pătruns prin efracţie în clădire pe timpul nopţii şi au sustras bani. Prejudiciul urmează să fie stabilit. În acest moment, politiştii efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs furtul, identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii USAMV Cluj-Napoca au afirmat, la rândul lor, că angajaţii universităţii au constatat joi dimineaţă că persoane necunoscute au intrat prin efracţie în clădirea rectoratului.

Suma furată nu este deocamdată cunoscută.

Taguri:
casieria,
spargere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici