Spaţiile din Pasajul Universităţii vor fi închiriate pentru cinci ani

Spaţiile din Pasajul Universităţii vor fi închiriate pe o perioadă de cinci ani prin licitaţie publică cu strigare, proiectul de hotărâre privind atribuirea acestor spaţii fiind aprobat, marţi, de consilierii municipali.

332 afișări
Imaginea articolului Spaţiile din Pasajul Universităţii vor fi închiriate pentru cinci ani

Spaţiile din Pasajul Universităţii vor fi închiriate pentru cinci ani (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit proiectului de hotărâre aprobat în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, suprafaţa totală a spaţiilor ce vor fi amenajate în Pasajul Universităţii este de 424 metri pătraţi.

Închirierea spaţiilor se va face în baza unei licitaţii deschise cu strigare, durata contractelor urmând să fie de cinci ani. Amenajarea spaţiilor se va face pe cheltuiala locatarilor, în baza unui proiect unic aprobat de Administraţia Străzilor.

De asemenea, Administraţia Străzilor, în calitate de administrator al Pasajului Universităţii, va încheia contractele de închiriere.

Primarul general Sorin Oprescu a declarat că licitaţiile vor fi organizate în termen de 30 de zile. Edilul şef a precizat că în pasaj vor fi amenajate în pasaj un punct sanitar, un punct de informare turistic, o farmacie, o agenţie comună de bilete pentru instituţii de cultură, un magazin unde vor fi vândute produse cu specific românesc, o cafetărie şi o gelaterie.

Sorin Oprescu a mai spus că spaţiul din mijlocul pasajului va rămâne liber, deschis traficului pietonal şi, în funcţie de evenimentele culturale, va putea fi folosit pentru "manifestări expoziţionale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici