Speranţa Cliseru şi-a dat demisia din funcţia de consilier al Gabrielei Firea - surse

Speranţa Cliseru, consilierul Gabrielei Firea şi fostul prefect al Capitalei, a demisionat din funcţie, au precizat pentru MEDIAFAX surse din cadrul Primăriei Capitalei. Cliseru a fost învestită în postul de consilier al primarului general în ianuarie 2019.

12247 afișări
Imaginea articolului Speranţa Cliseru şi-a dat demisia din funcţia de consilier al Gabrielei Firea - surse

Speranţa Cliseru şi-a dat demisia din funcţia de consilier al Gabrielei Firea - surse

Surse din cadrul Primăriei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că Speranţa Cliseru şi-a dat demisia din funcţia de consilier contractual pe probleme de mobilitate şi infrastructură al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Speranţa Cliseru, care a deţinut şi funcţia de prefect al Capitalei, a fost numită în luna ianuarie 2019 în postul de consilier al lui Firea.

Pe 20 decembrie 2018, Speranţa Cliseru şi-a încetat mandatul în funcţia de prefect al Capitalei. Ea este cunoscută drept o apropiată a Gabrielei Firea.

Speranţa Cliseru a apărut în vizorul opiniei publide după protestul din 10 august 2018. La acel moment, a existat o controversă referitoare la semnarea ordinului de intervenţie în forţă a jandarmilor la mitingul din Piaţa Victoriei.

În timp ce purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a susţinut că aceasta a dat ordinul în jurul orei 23.30 ca jandarmii să intervină în forţă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut constant că ordinul a fost scris de jandarmi, iar semnătura prefectului a fost una formală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici