Speriat de urs pe Transfăgărăşan: Un turist grec a căzut cu motocicleta într-o curbă

Un motociclist de 58 de ani din Grecia a ajuns, joi, la spital după ce, fiind pe Transăgărăşan, s-a speriat de un urs, a pierdut controlul şi a căzut cu motocicleta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2408 afișări
Imaginea articolului Speriat de urs pe Transfăgărăşan: Un turist grec a căzut cu motocicleta într-o curbă

Speriat de un urs pe pe Transăgărăşan: Motociclist grec la spital, rănit după ce a căzut într-o curbă

Potrivit ISU Argeş, accidentul a avut loc în comuna Arefu, după ce motociclist s-a speriat de un urs care era pe drum.

Bărbatul a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul din Curtea de Argeş, cu răni la picior.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Argeş au afirmat că motociclistul, un cetăţean grec de 58 de ani, nu a adaptat viteza în curbă şi a pierdut controlul din cauza pietrişului, speriindu-se şi de un urs.

Bărbatul era însoţit de patru persoane.

Taguri:
motociclist,
urs,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici