Spitalul Colentina oferă evaluare medicală online

  • Începând cu 16 martie, Spitalul Colentina a devenit centru pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus
  • Au fost oprite toate internările, începând cu această dată
  • Spitalul pune la dispoziţia pacienţilor un formular de evaluare online
1996 afișări
Imaginea articolului Spitalul Colentina oferă evaluare medicală online

Spitalul Colentina oferă evaluare medicală online

Începând de luni, Spitalul Colentina va trata doar bolnavii de Covid -19. Măsura a fost luată ca urmare a extinderii îmbolnăvirilor la nivelul României, astfel încât şi alte spitale vor fi puse în aceeaşi situaţie, dacă boala continuă să facă victime. În acest context, reprezentanţii spitalului au decis să pună la dispoziţia pacienţilor un formular de evaluare online.

„Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în centru pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus SARS – CoV2. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările.

 
În dorinţa de a fi mereu alături de pacienţii noştri, Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum şi Lite Microsystems, vă pune la dispoziţie un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanţă, prin intermediul căruia medicii noştri vă pot oferi recomandări medicale.
 
 
Puteţi adresa întrebări medicale, puteţi transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntaţi şi încărca documente medicale. Veţi primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noştri.
 
ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitaţi această evaluare online.
 
Această evaluare este GRATUITĂ. Raspunsul va fi dat in 12-24 de ore in functie de disponibilitatea personalului medical.
 
Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul spitalului.
 
Formularul de evaluare poate fi găsit aici.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici