Spitalul de Urgenţă Sibiu suplimentează paturile de Terapie Intensivă

  • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu suplimentează paturile de Terapie Intensivă.
  • Zece paturi noi pot primi pacienţii COVID-19.
379 afișări
Imaginea articolului Spitalul de Urgenţă Sibiu suplimentează paturile de Terapie Intensivă

Spitalul de Urgenţă Sibiu suplimentează paturile de Terapie Intensivă

SCJU anunţă că a primit joi avizul pentru creşterea capacităţii de preluare a pacienţilor cu forme grave şi foarte grave ale infecţiei cu SARS-CoV-2, prin suplimentarea capacităţii ATI cu un număr de 10 paturi.

Acestea au intrat în circuitul ATI destinat pacienţilor COVID-19 pozitiv începând de joi.

Cele 10 paturi sunt amplasate în construcţia modulară nr. 1 destinată pacienţilor COVID-19, cu avizul epidemiologic temporar, pe perioada stării de alertă, al DSP Sibiu.

În momentul de faţă, numărul total al paturilor ATI de la SCJU Sibiu pentru pacienţii COVID-19 este de 22.

Sibiul este de mai multe zile cel mai afectat de coronavirus judeţ din ţară, cu o rată de infectare de 7,63 la mia de locuitori, în scădere faţă de miercuri, de la 7,98. În ultimele 24 de ore, peste 300 de cazuri s-au înregistrat în judeţul Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici