Spitalul Floreasca, rămas fără apă

Activitatea Spitalului de Urgenţă Floreasca din Bucureşti a fost afectată, miercuri, din cauza restricţiilor în utilizarea apei, la o zi după ce furnizarea acesteia a fost oprită timp de mai multe ore.

1 afișare
Imaginea articolului Spitalul Floreasca, rămas fără apă

Activitatea Spitalului de Urgenţă Floreasca, afectată de restricţionarea apei

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţă, a declarat că apa a fost oprită marţi, la orele prânzului, însă administraţia a realizat acest lucru abia în jurul orei 17:00, când a început să scadă presiunea, situaţie în care a anunţat compania Apa Nova.

După reluarea alimentării din cele două surse, poziţionate pe Calea Floreasca şi pe bulevardul Ştefan cel Mare, cele 15 bazine au fost colmatate din cauza mâlului venit pe conducte. Până la rezolvarea acestei probleme, conducerea spitalului încearcă să restricţioneze consumul, limitând la patru ore funcţionarea în parametri normali. Apa este furnizată în special pentru blocul operator şi secţiile de dializă, cele mai afectate fiind grupurile sanitare, a adăugat Opriţă.

Opriţă a apreciat că, în condiţiile în care unitatea este cel mai mare spital de urgenţă din ţară, este nefiresc să nu fie protejată, să un beneficieze de un regim special în cazul opririi curentului electric sau a apei. În plus, lucrările de pe străzile adiacente îngreunează foarte mult accesul în spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici