Spitalul Universitar: Sindicalistul care a intrat în stop-cardiac la MS este acum în stare bună

Sindicalistul care a intrat în stop-cardiac, luni seara, la ministerul Sănătăţii, este în stare bună, informează purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, precizând că pacientul va rămâne internat pentru supraveghere.

143 afișări
Imaginea articolului Spitalul Universitar: Sindicalistul care a intrat în stop-cardiac la MS este acum în stare bună

Spitalul Universitar: Sindicalistul care a intrat în stop-cardiac la MS este acum în stare bună

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universtar de Urgenţă Bucureşti, Leonard Grecescu, a anunţat, marţi, că sindicalistul, care a fost resuscitat la ministerul Sănătăţii, se află în stare bună, dar va mai rămâne sub supraveghere.

Luni seară, un membru al unui sindicat din sănătate a intrat în stop cardio-respirator în timpul întâlnirii pe care o avea cu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi cu alţi reprezentanţi ai instituţiei. Primul ajutor i-a fost acordat de secretarul de stat Cristian Grasu.

"Este vorba despre un stop cardio-respirator, pe fondul unei suferinţe catdiace mai vechi. În acest moment, pacientul are puls, are tensiune, a fost detubat şi încearcă să vorbească. Nu am acţionat singur, ci împreuna cu colegii de la Federaţia Ambulanţa", a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Grasu.

Bărbatul are în jur de 60 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici