Spotify i-a plătit peste 200 de milioane de dolari anti-vaccinistului Joe Rogan

1492 afișări
Imaginea articolului Spotify i-a plătit peste 200 de milioane de dolari anti-vaccinistului Joe Rogan

Spotify i-a plătit peste 200 de milioane de dolari anti-vaccinistului Joe Rogan

Afacerea Spotify-Joe Rogan a fost încheiată pentru o sumă mai mare faţă de cât se credea iniţial. Gigantul suedez i-ar fi plătit peste 200 de milioane de dolari podcasterului. Cifra este aproape dublă faţă de suma speculată anterior.

Recent platforma a eliminat 70 de episoade din popularul podcast al lui Joe Rogan, urmare a declaraţiilor controversate despre vaccinarea anti-COVID. Rogan a fost criticat şi pentru afirmaţii rasiste.

În centrul controversei a fost podcastul „The Joe Rogan Experience”, în care autorul a vorbit despre vaccinuri prin diseminarea unor informaţii cu conţinut ştiinţific dubios.

Tocmai împotriva acestui podcast - printre cele mai urmărite de pe platformă - se aliniase şi un grup de peste 250 de medici, care au semnat o scrisoare deschisă adresată Spotify, pentru a opri fluxul de informaţii nefondate răspândite de Rogan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici