SRI investighează ipoteza utilizării unor cartele pre-pay în atentatele din Europa

SRI investighează ipoteza utilizării unor cartele pre-pay în atentatele din Europa, de altfel există indicii privind lansarea de "ameninţări la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o ţară europeană de pe astfel de cartele".

1269 afișări
Imaginea articolului SRI investighează ipoteza utilizării unor cartele pre-pay în atentatele din Europa

SRI investighează ipoteza utilizării unor cartele pre-paid în atentatele din Europa

Potrivit unui comunicat transmis miercuri,  "SRI investighează, în cooperare cu instituţiile din Sistemul Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului şi partenerii internaţionali, folosirea cartelelor nenominale  româneşti în zone în care activează organizaţii teroriste".

"În România, indivizi afiliaţi organizaţiilor teroriste au folosit cartele pre-pay pentru comunicare în exterior", informează SRI.

Mai mult, potrivit SRI, "investigaţia priveşte inclusiv posibilitatea utilizării unor astfel de cartele în atentatele din Europa. De altfel, informaţii recente indică lansarea de ameninţări la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o ţară europeană de pe astfel de cartele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici