SRI neagă informaţiile potrivit cărora ar fi interzis publicarea prognozelor meteorologice

SRI neagă informaţiile de presă potrivit cărora ar fi interzis publicarea prognozelor meteorologice de către Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), precizând că atribuţiile şi responsabilităţile serviciului "se regăsesc în domeniul securităţii naţionale".

1 afișare
Imaginea articolului SRI neagă informaţiile potrivit cărora ar fi interzis publicarea prognozelor meteorologice

SRI neagă informaţiile potrivit cărora ar fi interzis publicarea prognozelor meteorologice

"Informaţia referitoare la interzicerea publicării prognozelor meteorologice de către Serviciul Român de Informaţii este falsă", se arată într-un comunicat al SRI remis, luni.

Conform comunicatului, "competenţele, atribuţiile şi responsabilităţile Serviciului Român de Informaţii se regăsesc în domeniul securităţii naţionale".

SRI precizează că nu a interzis şi nu poate interzice ANM publicarea prognozelor meteorologice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici