SRI revine cu o urare inedită şi de mărţişor: ”Nu vă lăsaţi păcăliţi”

  • Serviciul Român de Informaţii are un mesaj ironic de mărţişor.
  • Reprezentanţii instituţiei îi avertizează pe români să nu se lase păcăliţi de cepele oferite pe post de flori.
836 afișări
Imaginea articolului SRI revine cu o urare inedită şi de mărţişor: ”Nu vă lăsaţi păcăliţi”

sursă foto: Facebook SRI

Mesajul SRI este scurt: „Nu vă lăsaţi păcăliţi” şi este însoţit de o imagine cu câteva cepe în care se află flori. Sau microfoane, aşa cum comentează persoanele care au intrat pe pagina de Facebook SRI.

Postarea este însoţită de numeroase comentarii, multe dintre acestea fiind tot ironice.

„În orice ceapă se poate ascunde o zambilă. Bineînţeles cu microfon şi sistemele din dotare”, susţine un bărbat care este completat de altul:„Bună dimineaţa! Am băut aseară şi nu mai ştiu cu cine am vorbit la telefon. Mă puteţi ajuta cu înregistrarea?”

Serviciul Român de Informaţii a trimis mesaje inedite şi de Anul Nou. Dacă în urmă cu doi ani SRI le-a transmis românilor o felicitare cu un telefon şi cu mesajul „Să auzim de bine”, în 2020 pe felicitare au apărut un binoclu şi mesajul „Să ne vedem sănătoşi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici