Stadionul Steaua a căzut, bucată cu bucată! FOTO | Ce a mai rămas din "templul" din Ghencea

Stadionul Steaua e în plin proces de demolare. Compania Naţională de Investiţii (CNI) a publicat, miercuri, fotografii cu modul în care arată acum locul unde era "Templul fotbalului românesc", din care a mai rămas doar o parte a tribunei oficiale. În câteva zile, vechea arenă va dispărea complet.

2202 afișări
Imaginea articolului Stadionul Steaua a căzut, bucată cu bucată! FOTO | Ce a mai rămas din "templul" din Ghencea

"Templul" a căzut, bucată cu bucată! FOTO | Ce a mai rămas din Stadionul Steaua

Arena din Ghencea cade bucată cu bucată, iar în curând nu va mai rămâne nimic. Fanii au putut păşi pentru ultima dată în Ghencea, în urmă cu o lună, mulţi luând ca suvenir câte un scaun sau câte o bucată de gazon. Conform CNI, compania care finanţează construcţia noului stadion, termenul de demolare este de 60 de zile.

Noua arenă, la standarde înalte!

Noua arenă va avea o capacitate de 30.500 locuri şi va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4. Astfel, arena va beneficia de un teren de fotbal, cu o lungime de 122 m şi o lăţime de 68 m, prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare şi drenaj, spaţii pentru echipe şi oficiali (vestiare pentru sportivi şi arbitri, săli de încălzire indoor, spaţiu de recuperare şi sală de forţă, punct de prim ajutor etc.), spaţii pentru mass-media (boxă, sală de conferinţe, zonă de flash interviu etc.), 300 de locuri dedicate persoanelor cu dizabilităţi, spaţii de cazare pentru sportivi (24 de camere), un muzeu al clubului sportiv, spaţii administrative şi spaţii dedicate publicului (magazine, zona food). În plus, noua arenă va putea găzdui şi competiţii sportive de ru

Articol Prosport

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici