Stagiile de pregătire la Consiliul Europei, paşaport către o cariera în UE!

Vrei să lucrezi într-o instituţie europeană? Ştii perfect limbile engleză şi franceză şi ai absolvit studii universitare de cel puţin trei ani? Un stagiu de pregătire la Consiliul Europei poate reprezenta un avantaj în cautarea unui job într-o instituţie UE.

152 afișări
Imaginea articolului Stagiile de pregătire la Consiliul Europei, paşaport către o cariera în UE!

Stagiile de pregătire la Consiliul Europei, paşaport către o cariera în UE!

Organismul pune la dispoziţia celor interesaţi 225 de locuri în cele trei sesiuni pe care le organizează în 2011, data limită pentru trimiterea aplicaţiilor fiind 15 septembrie.

Candidaţii trebuie să provină dintr-una din cele 47 de ţări membre ale Consiliului Europei, să aibă studii universitare de cel puţin trei ani şi să vorbească fluent limbile engleză şi franceză.

Cursanţii, care pot proveni fie din administraţia publică, fie din mediul privat, vor învăţa despre cum se lucrează în instituţie sau se pot specializa într-un domeniu dintre activităţile Consiliului Europei.

Citeşte mai multe despre stagiile de pregătire la Consiliul Europei pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici