Stănişoară spune că nu a primit nicio înştiinţare privind o verificare din partea ANI

Ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, a declarat, marţi seară, pentru MEDIAFAX, că nu ştie nimic oficial despre vreo investigaţie din partea ANI şi nici nu bănuieşte despre ce ar putea fi vorba, adăugând că, dacă informaţia este adevărată, atunci ANI să-şi facă treaba.

20 afișări
Imaginea articolului Stănişoară spune că nu a primit nicio înştiinţare privind o verificare din partea ANI

Stănişoară spune că nu a primit nicio înştiinţare privind o verificare din partea ANI (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu ştiu nimic, nu am primit nicio înştiinţare", a spus Stănişoară.

"Dar, ce pot să spun este că, dacă informaţia este adevărată, atunci ANI să-şi facă treaba, nu am nicio apăsare", a adăugat el.

Întrebat dacă are vreo bănuială în legătură cu ce fapte sau acte ar putea viza investigaţia, ministrul a răspuns negativ.

"N-am nicio bănuială, nu ştiu nimic despre care ar putea să nu fie în regulă. Şi, repet, nu am nicio apăsare", a spus el.

Analistul Radu Tudor a anunţat, marţi seară, la Antena 3, că Agenţia Naţională de Integritate (ANI) are în cercetare, în momentul de faţă, şapte miniştri ai Cabinetului Boc: patru de dreapta, doi de stânga şi un independent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici