Starea de alertă a fost prelungită pe teritoriul României. Noi măsuri de relaxare. Anunţul premierului Florin Cîţu

  • Starea de alertă pe teritoriul României a fost prelungită cu încă 30 de zile, începând cu data de 12 iunie.
  • Proiectul de prelungire a stării de alertă cu încă 30 de zile pe teritoriul României a fost adoptat în şedinţa de Guvern de miercuri.
12824 afișări
Imaginea articolului Starea de alertă a fost prelungită pe teritoriul României. Noi măsuri de relaxare. Anunţul premierului Florin Cîţu

Starea de alertă a fost prelungită pe teritorilul României. Noi măsuri de relaxare. Anunţul premierului Florin Cîţu

Starea de alertă pe teritoriul României a fost prelungită cu încă 30 de zile, începând cu data de 12 iunie, a anunţat premierul Florin Cîţu. 

Proiectul de prelungire a stării de alertă cu încă 30 de zile pe teritoriul României a fost adoptat în şedinţa de Guvern de miercuri.

Astfel, începând cu data de 12 iunie 2021, România este încă 30 de zile în stare de alertă.

Au fost adoptate şi noi măsuri de relaxare.

Premierul a anunţat că se va redeschide punctul de trecere al frontierei României cu Republica Moldova de la Rădăuţi-Prut, judeţul Botoşani.

De asemenea, se va permite în 28 iunie participarea publicului la evenimentul sportiv organizat în cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, cu până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor.

O altă măsură este aceea de a permite organizarea şi desfăşurarea în aer liber a evenimentelor, întâlnirilor, în cadrul campaniilor electorale aferente alegerilor locale parţiale din data de 27 iunie 2021, cu participarea a până la 1.000 de persoane.

Numărul de persoane care pot participa la evenimente private, precum nunţi, botezuri etc. a fost mărit la maxim 200 de persoane în interior şi cu asigurarea unui spaţiu de 2 mp pentru fiecare participant

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alertă,
relaxare,
cîţu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici