Starea lui Gheorghe Moroşan, autorul crimei din Oneşti, s-a agravat şi va fi dus la Spitalul din Bacău

  • Starea bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori în Oneşti s-a agravat şi va fi dus, miercuri, la Spitalul Judeţean din Bacău.
  • Gheorghe Moroşan a început să aibă febră şi i-a scăzut tensiunea.
3554 afișări
Imaginea articolului Starea lui Gheorghe Moroşan, autorul crimei din Oneşti, s-a agravat şi va fi dus la Spitalul din Bacău

Şeful ATI Oneşti, Dumitru Vartic, a declarat, presei, miercuri, că starea lui Gheorghe Moroşan a devenit instabilă după ce a fost detubat.

„În momentul actual starea generală a pacientului este în uşoară agravare. S-a luat legătura cu Spitalul Judeţean Bacău să îl transferăm la Bacău pentru investigaţii, fiind un spital de rang superior am decis că e mai bine pentru pacient să fie transferat. A devenit instabil hemodnamic, febril, cu o stare generală în agravare. Tensiunea a început să îi scadă, acum e pe un suport vaso-constructor”, a spus dr. Vartic.

Medicul şef ATI Oneşti a spus că transferul se va realiza în orele următoare.

„Luăm legătura cu medicii de la Bacău, le prezentăm cazul şi o să încercăm să transferăm. Momentan starea îi permite”, a spus el.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns şi el la spital. El multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

Soţia lui Gheorghe Moroşan, bărbatul care a ţinut ostatici şi apoi a omorât doi muncitori în Oneşti, a fost arestată pentru 30 de zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici