Staţia de metrou Obor va fi închisă între 22 martie şi 25 mai

Staţia de metrou Obor va fi închisă în perioada 22 martie - 25 mai, la solicitarea Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), în vederea continuării lucrărilor de îmbunătăţire a condiţiilor de circulaţie la pasajul Obor, a anunţat, joi, Ministerul Transporturilor.

76 afișări
Imaginea articolului Staţia de metrou Obor va fi închisă între 22 martie şi 25 mai

Staţia de metrou Obor va fi închisă între 22 martie şi 25 mai

"Conform protocolului încheiat între Primăria Municipiului Bucureşti, Metrorex, consultant, proiectant şi constructor, în compensaţie, PMB va asigura prin RATB suplimentarea în zonă a transportului de suprafaţă pe perioada de execuţie a lucrărilor" se arată în comunicatul Ministerului Transporturilor.

Astfel, liniile RATB 21, 66 şi 634, care tranzitează zona, vor funcţiona cu parc suplimentat în perioada cât staţia de metrou va fi închisă.

Pe de altă parte, ministerul a anunţat că, începând cu data de 15 martie, va fi redeschisă a doua intrare la staţia Semănătoarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici