Staţia de metrou Tudor Arghezi se apropie de final! Anunţul făcut de Primarul Sectorului 4

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat, vineri, într-o postare pe Facebook, că în mai puţin de două luni primăria va preda „la cheie” staţia de metrou Tudor Arghezi.

2949 afișări
Imaginea articolului Staţia de metrou Tudor Arghezi se apropie de final! Anunţul făcut de Primarul Sectorului 4

Staţia de metrou Tudor Arghezi se apropie de final! Anunţul făcut de Primarul Sectorului 4

„Ulterior, după recepţia finală a lucrărilor, Metrorex va face toate probele pentru ca, la jumătatea anului viitor, să putem circula cu metroul până la staţia Tudor Arghezi. Cel mai mare proiect de infrastructură pe care l-am implementat în sectorul nostru este rezultatul unei colaborări exemplare între Primăria Sectorului 4, Ministerul Transporturilor şi Metrorex. Şi este dovada faptului că se poate!”, a precizat Daniel Băluţă.
 
Acesta a menţionat că, zilele trecute, a semnat un act adiţional la contractul de finanţare al lucrărilor, încheiat cu Ministerul Transporturilor, care asigură finanţarea executării ultimelor finisaje la noua staţie de metrou de pe Şoseaua Berceni.
 
Primăria Sectorului 4 prelungeşte Magistrala de metrou M2 Berceni – Pipera cu încă o staţie, tot la suprafaţă. Lucrările pentru construirea staţiei Tudor Arghezi, aproape de Centura Capitalei, au început în ianuarie 2021. Este primul proiect pentru lucrări la reţeaua de metrou pe care îl execută o primărie de sector şi prima extindere a liniei de metrou în afara Capitalei de când s-a construit infrastructura de metrou în Bucureşti.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici