Staţiunile din sudul litoralului sunt gata să primească turişti de 1 Mai

Primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, s-a arătat mulţumit de modul în care se găsesc staţiunile din sudul litoralului cu numai o săptămână înainte de minivacanţa de 1 Mai.

94 afișări
Imaginea articolului Staţiunile din sudul litoralului sunt gata să primească turişti de 1 Mai

Staţiunile din sudul litoralului sunt gata să primească turişti de 1 Mai

El a făcut, vineri, o vizită în staţiunile din sudul litoralului pentru a vedea stadiul pregătirilor şi dacă agenţii economici vor fi gata să-şi primească turiştii în condiţii optime de 1 Mai.

Tusac a precizat că agenţii economici au răspuns pozitiv dorinţei Primăriei de înfrumuseţare a staţiunilor din sudul litoralului, iar lucrările sunt aproape de finalizare.

"Sunt pregătiţi cam în proporţie de 90 la sută. Sunt unele unităţi părăsite, proprietarii nu au mai trecut de ani de zile pe aici, le-am trimis avertismente să înfrumuseţeze unităţile, iar în caz contrar vom trece la amenzi. Am plantat 11.000 de trandafiri în toate staţiunile, am curăţat spaţiul verde de buruieni şi scaieţi, iar copacii au fost toaletaţi", a explicat primarul municipiului Mangalia.

El susţine că peste 60 la sută din spaţiile de cazare din sudul litoralului vor fi deschise de 1 Mai, iar edilul aşteaptă ca un număr cât mai mare de tineri să-şi petreacă aici minivacanţa de peste o săptămână. În acest sens, a pregătit mai multe concerte chiar în staţiunea Neptun.

"Aici va fi cea mai mare discotecă în aer liber din România, tot Neptunul va fi practic un club în aer liber, cu intrare gratuită, unde vor mixa DJ-ei din străinătate şi din ţară", a declarat Tusac.

Printre cei care vor cânta de 1 Mai la Neptun se vor afla DJ Project, DJ Rino, Nick Kamarera şi Chicanne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici