STB: Aplicaţia InfoTB şi plăţile cu card contactless la validatoare vor suferi disfuncţionalităţi

Aplicaţia InfoTB şi plăţile cu card bancar contactless la validatoarele din vehicule vor suferi disfuncţionalităţi în următoarea perioadă, a anunţat miercuri STB.

261 afișări
Imaginea articolului STB: Aplicaţia InfoTB şi plăţile cu card contactless la validatoare vor suferi disfuncţionalităţi

STB: Aplicaţia InfoTB şi plăţile cu card contactless la validatoare vor suferi disfuncţionalităţi

STB anunţă că, pentru a răspunde cerinţelor călătorilor, va aduce îmbunătăţiri sistemului de plată digitală. Astfel, în perioada 10 – 16 ianuarie 2024, va fi înlocuit sistemul de comunicaţii cu altul mai performant.

„În această perioadă, din motive tehnice aplicaţia InfoTB si plăţile cu card bancar contactless la validatoarele din vehicule vor suferi disfuncţionalităţi”, transmite STB.

Reprezentanţii societăţii susţin că personalul de control din teren va ţine cont de aceste disfuncţionalităţi ale sistemului de plată, în intervalul menţionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici