Strada Cumpătu din staţiunea Sinaia, inundată

O stradă din staţiunea Sinaia este blocată, sâmbătă dimineaţă, fiind inundată în urma ploilor torenţiale din ultimele ore şi a apei scurse de pe versanţi, iar pompierii acţionează de aproape cinci ore pentru evacuarea apei.

79 afișări
Imaginea articolului Strada Cumpătu din staţiunea Sinaia, inundată

Strada Cumpătu din staţiunea Sinaia, inundată

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, lt. Bogdan Iliescu, pompierii au intervenit, sâmbătă dimineaţă, cu trei autospeciale şi două motopompe pentru a evacua cantitatea mare de apă de pe strada Cumpătu din staţiunea Sinaia.

Din cauza cantităţii mari de apă care s-a strâns pe carosabil, strada a fost complet blocată, iar la ora transmiterii acestei ştiri pompierii încă acţionau pentru evacuarea acesteia de pe carosabil.

Marian Panait, consilier în cadrul Primăriei Sinaia, a declarat corespondentului MEDIAFAX că nicio altă zonă din oraşul Sinaia nu este afectată de ploile torenţiale şi de cantitatea mare de apă care se scurge de pe versanţi. Panait a mai spus că pe strada Cumpătu, afectată de inundaţii, sunt situate în special case de vacanţă, sub 100 de astfel de imobile şi că intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei este aproape finalizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici