Strada Gina Patrichi din zona Băneasa, redenumită "Florian Pittiş"

Strada Gina Patrichi din zona Aeroportului Băneasa se va numi "Florian Pittiş", conform unei hotărâri adoptate joi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

726 afișări
Imaginea articolului Strada Gina Patrichi din zona Băneasa, redenumită "Florian Pittiş"

Strada Gina Patrichi din zona Băneasa, redenumită "Florian Pittiş"

Consilierii generali au adoptat hotărârea în unanimitate.

În Capitală, mai este denumită "Gina Patrichi" o stradă aflată în apropierea Pieţei Victoriei, delimitată de bulevardul Lascăr Catargiu şi Calea Victoriei.

Aceeaşi hotărâre de consiliu prevede şi redenumirea străzii George Timică în "Gheorghe Timică", după numele actorului care a trăit între 1886 şi 1954.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici