Strat de zăpadă de cinci centimetri la Bâlea Lac

Stratul de zăpadă măsura, joi dimineaţă, patru-cinci centimetri la Bâlea Lac, fiind prima ninsoare care a căzut în această toamnă, iar meteorologii anunţă în continuare precipitaţii mixte.

32 afișări
Imaginea articolului Strat de zăpadă de cinci centimetri la Bâlea Lac

Strat de zăpadă de cinci centimetri la Bâlea Lac

"Ieri ( miercuri-n.r.), în jurul amiezii, a fost lapoviţă, iar spre noapte a început să ningă. Stratul de zăpadă a ajuns, până joi dimineaţă, la patru-cinci centimetri. Acum ninsoarea s-a oprit, dar aşteptăm în continuare precipitaţii mixte", a declarat Ilie Moizic, de la Centrul Teritorial Meteorologic Sibiu.

El a adăugat că joi după amiază se înregistra -1grad Celsius la Bâlea Lac, în zonă fiind ceaţă.

Autorităţile de la societatea drumuri au împrăştiat nisip pe drum, din cauza carosabilului umed fiind înregistrat şi un blocaj în trafic, după ce un TIR a derapat, înainte de urcarea spre Bâlea Lac, însă muncitorii au reuşit să rezolve situaţia, iar circulaţia a fost deblocată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici