Strat de zăpadă de trei centimetri în Pasul Tihuţa

Stratul de zăpadă măsoară trei centimetri în Pasul Tihuţa, care face legătura între Transilvania şi Moldova, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, în zonă a nins, iar temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius.

19 afișări
Imaginea articolului Strat de zăpadă de trei centimetri în Pasul Tihuţa

Strat de zăpadă de trei centimetri în Pasul Tihuţa (Imagine: Mihaela Cojocariu/Arhiva Mediafax Foto)

Specialiştii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Bistriţa-Năsăud au anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că a nins şi la Valea Străjii, la baza Pasului Tihuţa, unde zăpada măsoară doi centimetri, dar şi în satul Miţa, unde stratul de zăpadă este de un centimetru.

În Pasul Tihuţa, stratul de zăpadă are o grosime de trei centimetri.

Drumarii au intervenit cu antiderapant pe DN 17 pentru fluidizarea traficului rutier, dar nu s-au înregistrat blocaje.

În restul judeţului a plouat, cantitatea maximă de precipitaţii fiind înregistrată la Valea Mare, unde au căzut peste 12 litri/metru pătrat în 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici